Fijnproevers is het loyalty programma van Emté. Met Fijnproevers haal je meer uit uw boodschappen, want voor elke euro die je bij ons besteedt spaar je automatisch FijnproeversPunten. Dat kan op twee manieren: met jouw persoonlijke FijnproeversPas of via de gratis EMTÉ app op jouw smartphone. Wil je nog sneller sparen? Koppel dan jouw Pas en Spaar Samen met jouw partner.

Fijnproevers hebben extra voordelen bij ons:

• Deelname is gratis!
    Haal de gratis FijnproeversPas bij uw EMTÉ of download de EMTÉ app in de App Store of Google Play Store.
  • Boodschappen doen = Punten sparen
    Spaar automatisch Punten bij jouw dagelijkse boodschappen. Iedere euro die je besteedt, is één FijnproeversPunt waard.
  • Spaar voor korting op uitjes bij jou in de buurt
    Wissel jouw Punten in voor korting op een dagje of avondje uit: bij bekende pretparken en dierentuinen, maar ook bij dat lekkere restaurant bij jou om de hoek.
  • Ontvang korting in de winkel of de FijnproeversShop
    Wissel jouw Punten in voor korting op de boodschappen of honderden artikelen in de FijnproeversShop. Van servies tot aan handige keukenmachines. Daarnaast hebben wij regelmatig leuke acties in de winkel waarbij je punten in kunt wisselen voor gratis handige kookartikelen en cadeaus.
  • Spaar Samen met jouw partner
    Spaar extra snel samen met jouw partner of gezin.
  • Ontvang persoonlijke aanbiedingen en cadeautjes
    Fijnproevers ontvangen iedere week exclusieve persoonlijke aanbiedingen, extra kortingen of cadeautjes.
  • Gebruik uw FijnproeversPas op uw telefoon
    Bepaal zelf hoé je spaart: met de FijnproeversPas of via de gratis EMTÉ app. Hiermee heb je geen FijnproeversPas meer nodig en dat scheelt weer ruimte in jouw portemonnee!