Indien u geen e-mail adres hebt, kunt u in de winkel een aanmeldformulier ophalen. Deze kunt u inleveren bij uw Emté, wij zorgen er dan voor dat het formulier bij de klantenservice terecht komt. Zij kunnen u dan aanmelden. Bij deelname zonder e-mailadres heeft u wel een beperkt programma. Zo kunt u de gespaarde Punten alleen inwisselen in de winkel. Het is daarom aan te raden om een e-mailadres aan te maken.

Mocht u problemen ondervinden dan kunt u onze hulp vragen door bovenaan deze pagina op "nieuwe ondersteuningsticket" te klikken. Uw ticket wordt dan zo snel mogelijk behandeld door een medewerker van ons.